Cesar lingewaardParkinsonnet

Thuis in bewegen

De oefentherapeut

Mijn naam is Christy Ratering, oefentherapeut Cesar. In 2012 ben ik afgestudeerd aan de vierjarige HBO-opleiding oefentherapie Cesar te Utrecht. Ik woon regelmatig bij- en nascholingen bij om mijn kennis en vaardigheden up-to-date te houden.

Na mijn opleiding werd ik door Gezondheidscentrum Lingewaard gevraagd om me bij hen aan te sluiten met een eigen praktijk. Op dit voorstel ben ik in gegaan en zo werd Cesar Lingewaard een feit.

Tijdens mijn opleiding heb ik veel ervaring opgedaan met meest recente inzichten op het gebied van patiëntenregistratie, richtlijnen en multidisciplinair samenwerken. Ik vind het belangrijk om samen met de patiënt het behandelplan en -doel op te stellen en na te streven, zodat we op zoek kunnen gaan naar passende mogelijkheden en oplossingen.

Daarom zie ik mijzelf niet als concurrent van de andere zorgprofessionals; ik wil juist met mijn recente inzichten, mijn ervaring in multidisciplinaire samenwerking en mijn specialisatie als hydro- en ParkinsonNet-therapeut een aanvulling voor hen zijn. Ik ben van mening dat iedere zorgprofessional zijn/haar kwaliteiten heeft en dat patiënten het meest gebaad zijn bij een optimale intra- en multisciplinaire samenwerking van (para)medici.